Trei sfaturi pentru o relatie stabila

Atunci cand esti intr-o relatie, lucrurile se schimba radical fata de starea anterioara in care te simteai libera si nestingherita de nimic. Deodata totul se imparte la doi, iar atentia ta se indreapta mai mult spre cealalta persoana. Chiar daca la inceput totul se intampla natural si lucrurile decurg de la sine, intr-un final relatia va deveni serioasa ceea ce va aduce cu sine anumite schimbari. De regula, cuplurile care nu ajung la maturitate depasesc mai greu aceste schimbari deoarece nu sunt inca pregatite pentru un asemenea pas.


Daca esti si tu in aceasta situatie, iata o lista cu cele mai importante trei sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand te pregatesti sa duci relatia la stadiul urmator:

1. Renunta la presiune

Ofera-i iubitului tau aceeasi libertate pe care a avut-o inainte sa te cunoasca. La urma urmei, aceeasi libertate l-a facut atunci sa te aleaga pe tine, deci numai asa iti vei putea maximiza sansele de a te alege din nou si din nou de fiecare data. Geloziile si nesigurantele tale nu ar trebui sa-l priveasca pe el si sa-i afecteze in vreun fel modul de viata. Mai mult decat atat, lansadu-l pe el liber sa faca ce vrea, automat iti castigi si tie libertatea de care ai nevoie.

2. Nu reprosa lucruri fara temei

De multe ori ai tendinta sa-i reprosezi lucruri doar de dragul de a le spune, fara vreun temei anume. De regula, acest lucru se intampla din cauza dorintei tale de control, dar tu poate nu esti inca dispusa sa accepti asta. Totusi, trebuie sa constientizezi ca absurditatea unor reprosuri este evidena pentru partener, deci nu fa din asta un obicei.

3. Diversfica activitatile de cuplu

Monotonia este una din cele mai mari amenintari ale cuplurilor de langa durata. Indiferent cat de multa incredere ai avea in sentimentele partenerului tau, nu uita ca este om si ca se poate plictisi in timp daca faceti acelasi lucru in fiecare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu