Ce cadouri sa le oferi iubitorilor de dulciuri

Iubitorii de dulciuri sunt usor de recunoscut. Sunt cei care posteaza pe retelele de socializare multe fotografii cu ciocolata si alte delicatese dulci, sau cei care atunci cand va intalniti iti povestesc despre o prajitura foarte buna pe care au gatit-o si mancat-o.

Acum ca ti-a venit in minte o persoana, gandeste-te ce cadou ai putea sa ii faci de ziua lui de nastere. Daca singura idee pe care o ai sunt dulciurile, noi venim cu cateva propuneri din care poti alege.

Accesorii pentru gatit
Probabil ti-a venit si tie ideea asta, dar noi credem ca poti sa gasesti ustensile si accesorii care sa fie cu adevarat speciale. Un sort de bucatarie cu un mesaj amuzant sau cu gogosi glazurate imprimate ar fi un exemplu bun.

Un coș cu specialitati
Mergi la sigur si ofera-i un cos plin cu dulciuri. Ai o gama variata din care poti alege, in functie de gusturile sarbatoritului si de bugetul tau. Alege faimoasele macarons, alaturi de praline, trufe si drajeuri, toate din ciocolata.



Decoratiuni pentru acasa
Orice e permis, atat timp cat ii va infrumuseta locuinta sarbatoritului. Acesta isi va aduce aminte de tine si de cat de mult iubeste dulciurile. Pusculitele in forma de briose colorate sunt potrivite pentru oricine, dar si magnetii de frigider sau suporturile de pahare ce au imagini cu dulciuri apetisante.

Dulciuri fara zahar
Exista variante si pentru persoanele care iubesc ciocolata si dulciurile in general, dar nu au voie sa le includa in dieta lor din cauza unor probleme de sanatate. Ciocolata fara zahar este potrivita pentru oricine, fiind mult mai snatoasa. Chiar si cei care tin la stilul lor de viata sanatos pot manca ciocolata cu un continut mare de cacao si fara zahar.


Un tort pregatit de tine
Nu conteaza ca nu esti foarte priceput la prajituri, sigur va aprecia gestul, atat timp cat tortul sau prajitura vor fi facute de mainile tale. Poti sa le personalizezi cu un mesaj amuzant sau cu un ingredient surpriza.

Cu siguranta persoana care va primi cadoul va fi impresionata, indiferent de alegerea pe care o vei face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu