Femeia moderna

Femeia moderna munceste cel putin 8 ore pe zi. Femeia moderna este independenta, nu are nevoie de ajutorul nimanui, are un salariu din care se poate intretine de una singura, iar asta o ajuta sa fie singura mai mereu…

Ce inseamna sa fii femeie moderna? Cariera va fi mereu pe primul loc. Banii casitgati te ajuta sa calatoresti, sa iti cumperi lucruri care te fac fericita, sa calatoresti din nou si din nou, sa cunosti oameni care sunt in viata ta pentru o perioada scurta.
Ce inseamna sa fii femeie moderna? Sa nu accepti ca un barbat poate fi mai bun decat tine. Sa nu accepti ca barbatii pot avea uneori dreptate si ca vor sa te ajute doar pentru a imparti munca in doua, si nu pentru ca te cred mai slaba si lipsita de ajutor. Oare asta te face o femeie moderna? 


Ce cred eu ca inseamna sa fii o femeie moderna? Inseamna sa te distrezi, sa stii ca exista timp si pentru tine, dar si pentru ceilalti. Si pentru gatit, si pentru curatenie, dar si pentru relaxare si distractie. Sa stii ca acestea se pot imparti simplu la doi si ca nu trebuie sa faci totul de una singura, pentru ca asta nu te va ajuta sa te simti mai bine fizic sau psihic.

Sa stii care sunt prioritatile tale si sa nu treci peste ele, sa nu faci compromisuri pe care nu simti ca trebuie sa le faci. Sa faci ceea ce iti doresti cu adevarat, fie ca e vorba de o viata in care sa te ocupi de familia ta, de copii sau exclusiv de cariera ta. Sa fii o femeie moderna inseamna sa fii o femeie cum vrei tu, atata timp cat te simti libera sa faci orice iti face placere.


Pentru mine femeia moderna nu e corporatista, nu traieste singura cu 10 pisici, nu e mereu independent, uneori e slaba si vulnerabila, are nevoie de ajutor, dar asta o face femeie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu