Prada, Filme & Puterea Feminina

Stiai ca modelul femeii puternice si de cariera a asigurat  succesul Casei Prada?
Moda anilor 90 a fost dictata de acet tandem: hainele de lux si accesoriile practice au confirmat acest statut al femeii puternic asumate, al femeii in functii de conducere.

Prada inseamna Miuccia iar Miuccia este Prada. Ei i se datorează prestigiul Casei si importanta pe care Prada o are astazi in moda internationala. Miuccia Prada, a construit un adevarat imperiu în ultimii douazeci de ani, devenind una dintre cele mai controversate personalitati din lumea modei la nivel international.

#Haine de lux, Putere si Cariera- o formula atat de simpla dar care a cucerit inimile femeilor. Si totusi, cum a reusit Miuccia sa gaseasca aceasta cheie secreta care sa descuie o identitate parca ascunsa a femeii si sa o dezvantuie incepand cu anii 90?

#Intampinarea nevoilor poate fi una dintre explicatii
Prada a fost prima Casa care a celebrat mintea femeii si nu corpul.
A fost prima care a creat haine pentru femeia de cariera, stapana pe sine. A fost prima (si singura) care a folosit (in 1984), nailonul simplu, negru, din care sunt fabricate parasutele, pentru a crea o geanta.
In timp, acest icon a devenit unul dintre accesoriile emblematice ale modei.

Si in tot in premiera, a folosit ca si sursa de inspiratie uniformele militare, rochiile vintage şi echipamentele tehnologice, industriale. Acest trend ramane nemuritor si astazi, rochia army poate fi solutia perfecta pentru o seara in oras. Este simpla, usor sobra dar de impact. Ca intotdeauna, articolele vestimentare Prada te fac sa iesi in evidenta prin neconventional.  Daca esti in cautarea unei rochii army, un model extraordinar de la Prada poate fi gasit pe Magazinul online The Sore Multibrand.

  
#Ce inseama Prada? Stil simplu şi provocator, caracterizat de linii curate, materiale opulente si culori de baza – care in timp au devenit semnatura Casei. Acest stil se regaseste si astazi puternic conturat in vestimentatii in culori simple din lana, piele sau matase.
Este atat de usor sa faci impresie sau sa iti expirimi latura femeii puternice prin vestimentatii Prada. Daca vrei sa alegi o rochie pentru birou sau pentru o intalnire cu colaboratorii oricand poti alege cu incredere o rochie Prada roz deschisa din lana sau  o rochie Prada mov cu maneca scurta.
  

#Femeia Prada.. Valoarea ei inseamna inteligenta, putere si capacitatea de a-si dicta viata. Detaliile de fashion completeaza doar esenta femeii. Asadar, femeia este un personaj. Complex, rafinat, hotărât.
Casa Prada inseamna astazi luxul şi calitatea si fiind atat de des privita ca un avatar al statutului inteligent asumat. Indiferent de context, Femeia Prada este o apariţie imposibil de ignorat.

#Prada & Movies

Creatii Prada au fost folosite si in vestimentatia pentru filmul The Great Gatsby. Insusi regizorul Baz Luhrman si sotia sa, costumiera Catherine Martin au declarat că Miuccia a fost o alegere fireasca pentru a face designul rochiilor purtate de Daisy Buchanan.
De ce alegerea a fost atat de fireasca? Casa Prada este recunoscuta pentru capacitatea de a prelua surse de inspiratie istorice pe care le interpreteaza Intr-o viziune proprie, moderna.

The Devil Wears Prada – este un film de comedie, romantic ce prezinta o poveste in care revista Runway Magazine pare Sfantul Graal, condus cu o mana de fier si cu o manichiura impecabila, de Miranda Priestly, simbol in lumea modei. Forta, puterea si statutul Mirandei merg dn nou pe linia Femeii Prada, fapt sustinut de insui titlui filmului.


Acestea sunt doar doua exemple despre cum moda poate influenta atitudinea unei femei si cum ii poate intari caracterul. Fa si tu alegeri care sa te avantajeze si care sa iti etaleze in acelasi timp puterea si feminitatea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu