Cum sa iti cuceresti viitorii socri cu cosurile cadou

Cand te implici intr-o relatie serioasa, este stiut faptul ca parintii partenerului tau vor fi o parte importanta din viata. La prima intalnire cu ei, deja tu poti sa iti faci o parere despre familia lui, dar si despre ceea ce au de spus in privinta relatiei voastre. De aceea, verdictul parintiilor lui poate fi unul decisiv, mai ales ca soarta fiului lor conteaza. Fara sa stai prea mult pe ganduri, trebuie sa constientizezi ca un cos cadou poate sa fie cel care iti impresioneaza potentialii socrii. Micile atentii sunt intotdeuna bine venite, in special la o asemenea intalnire pretentioasa care iti emotii.

Atitudine rece si nepasatoare

Nu de multe ori, auzim aceaste vorbe spuse de prietenele noastre care au trecut cu brio de acest pas. Mamele soacre pot adopta o asemnea atitudine la care nimeni sa nu se astepte in acel moment. De ce? Chiar daca nu pare evident, ele traiesc cu teama ca fiul lor poate sa isi indrepte atentia asupra noastra, iar ea trece pe locul doi. Nu trebuie sa te ingrijorezi pentru acest impas al mamei lui, deoarece poti sa ii oferi un aranjament floral, atent ales, care sa o incante de la prima vedere.

Tatal iubitului tau, un aliat de incredere

Cu siguranta tatal partenerului tau este mai indulgent cu tine, daca si tu respecti niste reguli. Incearca sa afli inainte ceva despre pasiunile lui sau domeniul sau de activitate, astfel incat sa porti o conversatie  intelectuala cu el. Acesta este doar una dintre startegiile la care poti apela, insa nu uita sa ii acorzi si un mic dar: sticla de vin rosu. Inainte de a alege un sortiment din gama cosuri cadou, sfatuieste-te cu iubitul pentru a nu da gres. Poate ca pana la urma, acesta se va lasa cucerit de atitudinea ta si o va convinge pe mama sa ca tu esti aleasa fiului lor.



Punctul culminant a fost deja atins in relatia voastra! Intalnirea de care ai avut parte a fost o adevarata provocare pentru tine, dar ai scapat cu bine, tocmai pentru ca ai daruit din inima produsele potrivite la momentul potrivit. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu